Status: Ongoing

Server time: 27.09.2024 00:12

Tender card #59360
Technológia v rámci procesu spracovania a skladovania pekárenských výrobkov

Information

ID of tender
59360
Name of content of tender
Technológia v rámci procesu spracovania a skladovania pekárenských výrobkov
Tender ref. no.
59360
Type of tender
Prieskum trhu
Type of public tender
Prieskum trhu
Type of procurement
Goods
Outcome of tender
One-off Contract
Main CPV
42215000-6 - Machinery for the industrial preparation or manufacture of food or drink
Tender split into parts
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Technológia v rámci procesu spracovania a skladovania pekárenských výrobkov (bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v prílohe 1.2. Návrh technickej špecifikácie a cien).

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Notes

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, je povinný pred podpisom zmluvy predložiť všetky doklady, ktoré predbežne nahradil čestným vyhlásením. Ak potenciálny dodávateľ nedoručí doklady v stanovenej lehote, jeho ponuka nebude prijatá a ako úspešný bude vyhodnotený potenciálny dodávateľ, ktorý sa umiestnil ako druhý v poradí. Uvedené sa nevzťahuje na vyhlásenia, ktoré sú súčasťou povinných dokumentov registrovaných dodávateľov v zozname hospodárskych subjektov vedených ÚVO za predpokladu, že víťazný dodávateľ je v ňom registrovaný a jeho registrácia je platná.

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, je povinný pred podpisom zmluvy predložiť údaje o všetkých známych subdodávateľoch; údaje o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa trvalého pobytu, dátum narodenia, ak ide o subdodávateľa, ktorý má povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora.

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, bude vyzvaný na preukázanie platného zápisu v registri partnerov verejného sektora, ak mu z povahy obstarávania vyplýva uvedená povinnosť a ak nebolo možné overiť túto skutočnosť z verejného registra.

V prípade, že Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, v termíne do 20 pracovných dní od „Oznámenia o výsledku vyhodnotenia ponúk“ nepredloží obstarávateľovi podpísanú Kúpnu zmluvu, ktorej návrh je súčasťou tejto Výzvy na predkladanie ponúk, má sa za to, že tento subjekt odstupuje od svojej ponuky a víťazom VO sa stáva účastník VO ďalší v poradí.

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
10.09.2024 12:00:00
Planned opening of bids
10.09.2024 12:01:00

Promoter

Subject's name
Myjavská pekáreň, s.r.o.
Address
Moravská 3
Myjava
90701, Slovak republic
Process supervisor
Ing, PhD Branislav Židek
myjpek@myjpek.sk
+421 346214145

Documents