Status: Trwająca

Czas serwera: 02.05.2024 22:21

Karta zamówienia #6461/2021
REKONŠTRUKCIA ATLETICKÉHO OVÁLU NA ŠTADIÓNE V LEVICIACH

Informacje

ID zamówienia
11477
Nazwa zamówienia
REKONŠTRUKCIA ATLETICKÉHO OVÁLU NA ŠTADIÓNE V LEVICIACH
Numer zamówienia
6461/2021
Numer ogłoszenia BZP
16538-WYP
Rodzaj procedury
Podlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska
Rodzaj zamówienia
Roboty budowlane
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
637 226,13 EUR
Główny CPV
45236114-2 - Wyrównywanie nawierzchni bieżni
Uzupełniające CPV
45316100-6 - Instalowanie urządzeń oświetlenia zewnętrznego
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Aukcja elektroniczna
Tak
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK0232 - Okres Levice
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je rekonštrukcia povrchov v areáli futbalového štadióna v Leviciach, na poz.p.č.2249/6 v k.ú.
Levice. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch tejto zákazky.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

z VAT

Komentarz

Osobitné podmienky uskutočnenia predmetu zákazky:
1.Súčasťou zákazky sú aj geodetické práce, t.j. vytýčenie stavby a geodetické práce poskytované geodetom pri realizácii stavby atletického štadiónu tak, aby dielo splnilo kritériá pre vydanie certifikátu World athletics (pred tým IAAF) - podrobnejšie uvedené v časti B.1 a B.2 súťažných podkladov.
2.Pri realizácii spevnených plôch športovísk požaduje verejný obstarávateľ použitie certifikovaných športových polyuretánových povrchov v súlade s projektovou dokumentáciou. - podrobnejšie uvedené v časti B.1 a B.2 súťažných podkladov.
3.Súčasťou zákazky pred odovzdaním a prevzatím diela je zabezpečenie vyhotovenia a odovzdanie verejnému obstarávateľovi Certifikátu World athletics (WA, predtým IAAF), pričom dielo musí spĺňať minimálne parametre pre kategóriu V v zmysle projektovej dokumentácie. - podrobnejšie uvedené v časti B.1 a B.2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie:
1.Podlimitná zákazka podľa ustanovenia § 112 až 114 zákona o verejnom obstarávaní sa realizuje prostredníctvominformačného systému JOSEPHINE /ďalej len JOSEPHINE/, ktorý je dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
2.Súťažné podklady sú odo dňa uverejnenia výzvy na predloženie ponuky vo Vestníku verejného obstarávania dostupné na portáli JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com/ a v Profile verejného obstarávateľa (https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4334). Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe.
3.Zábezpeka sa vyžaduje vo výške 18000,- € (slovom: osemnásťtisíc EUR). Podrobnosti o zložení a vrátení zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.
4. Predmet zákazky je financovaný zo schválenej dotácie Fondu na podporu športu v rámci projektu Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry a z vlastných finančných prostriedkov objednávateľa, ktorým je mesto Levice.
5. Z ceny za dielo vo výške 10 % z celkovej ceny s DPH za dielo je verejný obstarávateľ oprávnený zadržať do odstránenia zjavných vád a nedorobkov zistených pri preberacom konaní podľa ustanovení v časti B.2 Obchodné podmienky (ďalej len zádržné). Zádržné objednávateľ uvoľní do 30 dní od odstránenia zjavných vád a nedorobkov.
6. Záručná doba diela bude 5 rokov a začne plynúť po odstránení poslednej vady a nedorobku uvedenej v Protokole o odovzdaní a prevzatí diela. U zariadení a dodávok, u ktorých bol vydaný záručný list výrobcom, sa záruka riadi týmto záručným listom.
7. Zmluva s úspešným uchádzačom nadobudne platnosť dňom jej podpisu obidvomi zmluvnými stranami a účinnosť nadobudne dňom, kedy bude doručené objednávateľovi oznámenie o schválení finančného príspevku na projekt podpory športu spočívajúceho vo výstavbe, rekonštrukcií a modernizácií športovej infraštruktúry od Fondu na podporu
športu za podmienky, že bude vydané právoplatné stavebné povolenie na dielo učene v predmete tejto zákazky.
8. Vzhľadom na to, že dielo, ktoré je predmetom tejto zákazky má byť používané ako atletický objekt, súčasťou diela je aj povinnosť zhotoviteľa zabezpečiť vyhotovenie a predložiť objednávateľovi Certifikát World athletics (WA, predtým IAAF), pričom dielo musí spĺňať minimálne parametre pre kategóriu V v zmysle projektovej dokumentácie. V prípade, ak
dielo nebude spĺňať podmienky Certifikátu WA minimálne pre kategóriu V, nepovažuje sa za vykonané riadne a bez vád.

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
30.07.2021 09:00:00
Planowane otwarcie ofert
30.07.2021 10:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Mesto Levice
Adres
Nám. hrdinov 1
Levice
934 32, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Miloslava Szillerová
miloslava.szillerova@levice.sk
+421 366350285
Link do profilu zamawiającego
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/4334

Dokumenty