Status: Trwająca

Czas serwera: 28.04.2024 20:51

Karta zamówienia #01/PLZ/2024
Budovanie a obnova poznávacej infraštruktúry v Lesníckom skanzene, Budovanie občianskej infraštruktúry v Lesníckom skanzene

Informacje

ID zamówienia
34796
Nazwa zamówienia
Budovanie a obnova poznávacej infraštruktúry v Lesníckom skanzene, Budovanie občianskej infraštruktúry v Lesníckom skanzene
Numer zamówienia
01/PLZ/2024
Rodzaj procedury
Podlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Podlimitná zákazka
Rodzaj zamówienia
Roboty budowlane
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
417 774,55 EUR
Główny CPV
45246510-1 - Roboty budowlane w zakresie deptaków
Uzupełniające CPV
45215500-2 - Toalety publiczne
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je vybudovanie jednopodlažného objektu - sociálnych zariadení pre návštevníkov Lesníckeho skanzenu - obdĺžnikového pôdorysného tvaru s polvalbovou strechou.
Navrhovaná architektúra a architektonický výraz objektu vychádza z jeho funkcie, z princípov tradičnej architektúry. Veľkosť a nadimenzovanie objektu vychádza z potrieb verejného obstarávateľa pri organizácii kultúrneho podujatia s najvyššou vyťaženosťou návštevníkov - počas Dňa stromu, keď areál navštívi cca. 10 000 návštevníkov, jeho účelu a podľa priestorových možností pozemku.
Novopostavený objekt, dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, z ktorej sa vchádza do dámskych a pánskych toaliet, do toaliet pre imobilných a do skladu upratovacích potrieb a náradia.

Predmetom zákazky je aj obnova a budovanie náučného chodníka, ktorý je situovaný v areály Lesníckeho skanzenu v časti Vydrovo obce Čierny Balog. Riešené územie je prevažne zalesnené. Chodník prechádza terénom s rôznou svažitosťou a rôznym charakterom povrchu (lúka, korene stromov, lesné bažiny). Obnova a budovanie náučného chodníka bude prevažne pozostávať z týchto celkov:
• výdreva chodníka, ktorou sa nahradí a doplní pôvodná fošňová úprava
• zrubovanie (spevnenie) svahov chodníka, ktorou sa rieši priečna svažitosť terénu pod náučným chodníkom
• výmena malých mostíkov pozdĺž trasy
• vybudovanie schodov na prekonanie výškových rozdielov
• vybudovanie malých objektov - atrakcií pre návštevníkov

Verejný obstarávateľ informuje, že podľa znalosti stavebného procesu a niekoľkoročných skúseností vlastných odborných zamestnancov, je stanovená maximálna lehota na realizáciu celého stavebného diela - 26 týždňov od odovzdania staveniska.

Cenová ponuka musí obsahovať všetky náklady spojené s vykonaním diela, ako dopravu a skladovanie všetkých materiálov, stavebných hmôt a dielcov, výrobkov, strojov a zariadení a ich presun zo skladu na stavenisko, ako aj stavebný prúd, stavebná voda, organizácia dopravy, dočasné dopravné značenie prípadné zabratie verejných priestorov a poplatky s tým spojené, odvoz stavebného materiálu a ďalšie s tým spojené činnosti .

Predmet zákazky v celom rozsahu je opísaný tak, aby bol presne a zrozumiteľne špecifikovaný. Ak niektorý z použitých parametrov, alebo rozpätie parametrov identifikuje konkrétny typ produktu, alebo produkt konkrétneho výrobcu, verejný obstarávateľ umožňuje nahradiť takýto produkt ekvivalentným produktom alebo ekvivalentom technického riešenia pod podmienkou, že ekvivalentný produkt alebo ekvivalentné technické riešenie bude spĺňať úžitkové, prevádzkové, funkčné a estetické charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú uvedené zariadenia určené. Pri produktoch, príslušenstvách konkrétnej značky, môže uchádzač predložiť aj ekvivalenty inej značky v rovnakej alebo vyššej kvalite.
Za estetickú ekvivalenciu sa považuje pohľadová ekvivalencia diela/zariadenia/materiálu/výrobku vrátane farebnosti a textúry, dizajnu/tvaru počas celej doby jeho životnosti. Pohľadová ekvivalencia sa posudzuje z hľadiska finálneho osadenia výrobku na miesto jeho určenia, z pohľadu pozorovateľa a používateľa pri prirodzenom osvetlení ako aj pri umelom osvetlení.
Funkčnú ekvivalentnosť jednotlivých komponentov diela uchádzač preukáže výsledkami certifikovaných meraní a platnými certifikátmi.

Presné množstvo a rozsah zákazky vyplýva z projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov (príloha č. 5).

Wybór kryteriów oceny ofert
Ekonomicznie najkorzystniejsza oferta
Cena

bez VAT

Komentarz

Zákazka sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie: áno - Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022; podopatrenie 8.5: Podpora na investície do zlepšenia odolnosti a environmentálnej hodnoty lesných ekosystémov; podporovaná činnosť: Budovanie a obnova občianskej a poznávacej infraštruktúry v lesných ekosystémoch; názov projektu: „Budovanie a obnova občianskej a poznávacej infraštruktúry na OZ Horehronie“ (kód: 085BB590005).

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
04.04.2024 09:00:00
Planowane otwarcie ofert
04.04.2024 09:15:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Adres
Nám. SNP 8
Banská Bystrica
975 66, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Martin Lazorík
martin.lazorik@lesy.sk
+421 917851112

Dokumenty