Status: Trwająca

Czas serwera: 18.06.2024 18:35

Karta zamówienia #40243
Vypracovanie projektovej dokumentácie pre projekt „Rekonštrukcia skladových priestorov Slovenského Červeného kríža územného spolku Rimavská Sobota“

Informacje

ID zamówienia
40243
Nazwa zamówienia
Vypracovanie projektovej dokumentácie pre projekt „Rekonštrukcia skladových priestorov Slovenského Červeného kríža územného spolku Rimavská Sobota“
Numer zamówienia
40243
Rodzaj procedury
Prieskum trhu
Tryb zamówienia publicznego
Prieskum trhu
Rodzaj zamówienia
Usługi
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre rekonštrukciu skladových priestorov Slovenského červeného kríža územného spolku Rimavská Sobota.

Stavebno-technické riešenie
Podkladom pre spracovanie projektovej dokumentácie daného objektu boli, zameranie pozemku, zameranie skutkového stavu objektu zámer investora . predškolského zariadenia .
Budova pôvodne bola vybudovaná ako rodinný dom, neskôr slúžila ako detské jasle, momentálne slúži na skladovanie materiálu Slovenského červeného kríža. Budova je murovaná z pálených tehál strecha je mandzartová drevenej tesárskej konštrukcie. Krytina je kusová z časti plechová a z časti azbestocementové šablóny. Objekt je prízemný , čiastočne podpivničený. Na prízemí a v suteréne sa nachádzajú sklady. Kancelária a čajová kuchyňa sú situované do prízemia. Hygienické zariadenia sú nevyhovujúce sú poddimenzované.
Rekonštrukcia bude zahŕňať nasledovné práce: výmena strešnej krytiny, tepelná izolácia povalového priestoru, zníženie svetlej výšky miestnosti sádrokartónovým podhľadom a vloženou tepelnou izoláciou, vybudovanie hygienických priestorov v delení muži, ženy a telesne postihnutí, nové rozvody vody a kanalizácie, výmena rozvodov a vykurovacích telies ústredného vykurovania, vybudovanie vstupu pre imobilných, výmena výplne otvorov a dodatočné zateplenie obvodového plášťa.
Budova sa nachádza v intraviláne mesta Rimavská Sobota Hurbanova 760/15 na parcelách č.1046 a č.1045. Navrhnuté výplne otvorov sú plastové sedemkomorových profilov s izolačným trojsklom. Krytina je navrhnutá plechová časť s nižším spádom hladká falcovaná inde tvarovaného plechu . Fasáda je delená okolo okien šambránami. Budova bude opatrená s tepelnou izoláciou hr.150 mm z minerálnej vlny a strechy hr. 50+200 mm.
V rámci výmeny okien budú vymenené aj okná na povale v počte troch kusov.

HSV práce:
Výkopy:
Výkopové práce budú prevedené v zemine triedy 3. Prebytočná zemina v časti bude použitá na teréne úpravy v rámci dvora ostatná časť bude prevezená skládku.

Základy
Nové základy budú vybudované na zriadenie prístupovej rampy a vonkajšieho schodiska. Základy sú navrhnuté betónové jednostupňové v dolnej škáre vystužené s betonárskou oceľou viď výkresovú časť.

Zvislé nosné konštrukcie: ostávajú pôvodné murované. Budú zamurované len niektoré otvory pivničné okno a otvor vo vnútri dispozícii.

Projektová dokumentácia bude vypracovaná v súlade s platnými právnymi predpismi.

Obstarávateľ vyžaduje dodať projektovú dokumentáciu nasledovne:

- 5x projektová dokumentácia v požadovanom rozsahu v listinnej (tlačenej) forme (súčasťou je rozpočet a výkaz výmer)
- 1x elektronická forma- CD (obsahom CD je výkresová dokumentácia komplet v pdf. formáte, rozpočet a výkaz výmer v xls. formáte)

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
19.04.2023 13:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Slovenský červený kríž územný spolok Rimavská Sobota
Adres
Hurbanova 760/15
Rimavská Sobota
97901, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Mgr. Danka Hladovcová
rimavskasobota@redcross.sk
+421 903558926

Dokumenty