Status: Trwająca

Czas serwera: 05.05.2024 07:48

Karta zamówienia #44810
Automatizacia a Digitalizacia potravinarskej vyroby a logistiky hotových jedál, vytvorenie vlastnych bezobsluznych predajni.

Informacje

ID zamówienia
44810
Nazwa zamówienia
Automatizacia a Digitalizacia potravinarskej vyroby a logistiky hotových jedál, vytvorenie vlastnych bezobsluznych predajni.
Numer zamówienia
44810
Rodzaj procedury
Prieskum trhu
Tryb zamówienia publicznego
Prieskum trhu
Rodzaj zamówienia
Dostawy, Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Projekt je zameraný na vybudovanie novej prevádzky spoločnosti IDOPS,družstvo v obci Holice, kde vznikne výroba na spracovanie regionálne produkovanej poľnohospodárskej produkcie z prvovýroby – potravinárska vároba konkrétne výroba hotové jedlá. Uvažujeme vo vyrábaných hotových jedlách použiť maximum regionálnych surovín zo Žitného ostrova, priniesť chuť regiónu priamo k zákazníkovi formou pripravovaných hotových jedál. Súčasťou projektu je vybudovanie vlastnej chladenej logistiky potravín a vybudujeme vlastnej siete predajnej siete (podnikových predajní) - predajných miest. Novo budované odbytové miesta našich nových výrobkov - hotové jedlá bude tvorená autonómnymi predajnými kioskmi.
Vzhľadom na požiadavku garancie funkčnosti celého projektu a jeho komplexnú funkčnosť, kde jednotlivé časti sú previazané, hľadáme jedného dodávateľa, ktorý je schopný realizovať a následne garantovať výslednú funkčnosť, ktorá má zásadný vplyv na udržateľnosť projektu a jeho budúcu ekonomiku.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

bez VAT

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
18.08.2023 09:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
IDOPS, družstvo
Adres
Hyrošova 3
Bratislava
811 04, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Ing Rastislav Rázus
rrazus@idops.com
+421 905618596

Dokumenty