Status: Trwająca

Czas serwera: 27.04.2024 16:12

Karta zamówienia #10302/2023/08
Vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru (DSZ), dokumentácie pre územné rozhodnutie (DÚR) a oznámenia o zmene navrhovanej činnosti 8a po vypracovaní DÚR (8a po DÚR) stavby Rýchlostná cesta R4 Rakovčík – Radoma, rozšírenie na 4-pruh“

Informacje

ID zamówienia
46505
Nazwa zamówienia
Vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru (DSZ), dokumentácie pre územné rozhodnutie (DÚR) a oznámenia o zmene navrhovanej činnosti 8a po vypracovaní DÚR (8a po DÚR) stavby Rýchlostná cesta R4 Rakovčík – Radoma, rozšírenie na 4-pruh“
Numer zamówienia
10302/2023/08
Numer ogłoszenia BZP
181/2023 - 31251 - MSS
Numer ogłoszenia EU
2023/S 178-556719
Rodzaj procedury
Nadlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Rodzaj zamówienia
Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
1 145 436,00 EUR
Główny CPV
71311220-9 - Usługi inżynieryjne w zakresie autostrad
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Zamówienie nie jest podzielone na części - uzasadnienie
Verejný obstarávateľ odôvodňuje nerozdelenie zákazky na časti tým, že nerozdelenie predmetu zákazky je ekonomicky, administratívne a technicky výhodnejšie pri dodaní služby od jedného dodávateľa, nakoľko ide o špecifický druh služby, zložený z časovo bezprostredne na seba nadväzujúcich prác. Rozdelenie na časti by mohlo predstavovať vážne riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky.
Pri spracovávaní jednotlivých častí dokumentácií práce na seba bezprostredne nadväzujú, a preto je nutné, aby ich realizoval jeden zhotoviteľ, ktorý bude spĺňať potrebné kvalitatívne a odborné požiadavky objednávateľa. Nie je možné zákazku rozdeliť medzi viacerých zhotoviteľov, pretože ich vzájomná koordinácia pri jednotlivých častiach diela by bola značne problémová a mohla by mať negatívny vplyv na dodržanie zmluvného termínu dodania dokumentácií.
V prípade rozdelenia zákazky na menšie celky by počas projekčných prác vznikali nejednoznačnosti vyplývajúce z problémov zosúladenia jednotlivých čiastkových prác v rámci ich vzájomnej nadväznosti. Pri rozdelení zákazky by z toho vyplynula komplikovanosť na koordináciu, časové oneskorenia s ohrozením dodržania zmluvného termínu dodania, dodatočné práce naviac a s tým súvisiace navýšenie finančných zdrojov na projekčné práce. Z uvedeného vyplýva, že je nevyhnutné v požadovanom rozsahu spracovania dokumentu zachovať kontinuitu tvorby dokumentu jedným dodávateľom, a to z dôvodu zabezpečenia komplexnosti, kvality, hospodárnosti a efektívnosti vypracovania diela, keďže výsledkom plnenia predmetu zákazky bude zhotovenie jednej projektovej dokumentácie.
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je vypracovať v ďalšom úseku koridoru rýchlostnej cesty R4 dokumentáciu stavebného zámeru (DSZ), dokumentáciu pre územné rozhodnutie (DÚR) a oznámenie o zmene navrhovanej činnosti 8a po vypracovaní DÚR (8a po DÚR) v úseku od dočasnej križovatky „Rakovčík“ po mimoúrovňovú križovatku „Okrúhle“. Rýchlostná cesta po dobudovaní v celej svojej dĺžke cca 7,0 km zabezpečí vylúčenie ťažkej nákladnej dopravy a ostatnej tranzitnej dopravy z priľahlých obcí Rakovčík, Šarišský Štiavnik a Radoma a vytvorí predpoklady pre intenzívny ekonomický rozvoj územia a prijateľné životné prostredie pre obyvateľov dotknutých obcí. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

bez VAT

Komentarz

Lehota viazanosti ponúk: 31.08.2024

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
18.10.2023 10:00:00 (Online otwarcie ofert)
Planowane otwarcie ofert
18.10.2023 11:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Adres
Dúbravská cesta 14
Bratislava
841 04, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
JUDr. Mária Kokindová
maria.kokindova@ndsas.sk
+421 258311106

Dokumenty