Status: Trwająca

Czas serwera: 19.04.2024 01:48

Karta zamówienia #R1-9/363/3/2019
Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu. „C. Ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne operačné výkony, stereobiopsie a funkčnú neurochirurgiu"

Informacje

ID zamówienia
5634
Nazwa zamówienia
Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu. „C. Ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne operačné výkony, stereobiopsie a funkčnú neurochirurgiu"
Numer zamówienia
R1-9/363/3/2019
Numer ogłoszenia BZP
247/2019; 34744-MST
Numer ogłoszenia EU
2019/S 233-57088315-526977
Rodzaj procedury
Nadlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Verejná súťaž
Rodzaj zamówienia
Dostawy, Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
503 806,75 EUR
Główny CPV
33160000-9 - Techniki operacyjne / LA25-5 - Do użytku neurochirurgicznego
Uzupełniające CPV
33162100-4 - Urządzenia używane na salach operacyjnych / LA25-5 - Do użytku neurochirurgicznego
33162200-5 - Przyrządy używane na salach operacyjnych / LA25-5 - Do użytku neurochirurgicznego
51410000-9 - Usługi instalowania sprzętu medycznego / LA25-5 - Do użytku neurochirurgicznego
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Zamówienie nie jest podzielone na części - uzasadnienie
U predmetu zákazky ide o samostatnú časť už rozdeleného predmetu, ktorého predmetom je komplexné Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu.
U predmetu zákazky „C. Ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne operačné výkony, stereobiopsie a funkčnú neurochirurgiu“
Verejný obstarávateľ zohľadnil všetky širšie vecné, technické, technologické, časové, zodpovednostné administratívne a ekonomické a hospodárske faktory a skutočnosti, ktoré by ovplyvnili cieľ, ktorý sa mal naplniť zabezpečením a plnením predmetu zákazky. Na základe uvedeného, verejný obstarávateľ zvolil postup zadávania predmetnej zákazky s požadovaným dodaním predmetu zákazky ako celku, s následným výberom generálneho dodávateľa, pričom uplatnil v rámci zvoleného postupu zadávania zákazky princíp hospodárnosti a efektívnosti a rovnako uplatnil aj princíp nediskriminácie, nakoľko z celkového pohľadu obstarávania ide o jeden zo vzájomne závislých funkčných celkov, technologicky, funkčne a časovo vzájomne previazaných, ktoré musia zabezpečiť určitý stupeň kompatibility, technicky a technologicky navzájom závislých a ich dodávka a inštalácia musí byť časovo a technologicky zosúladená.
Predmet zákazky z dôvodov funkcionality a komplexnosti zariadení predstavuje ucelený komplexný technologický celok vybavenia operačných sál neurochirurgie, bez ktorých sa vykonávanie operačných výkonov nezaobíde a tvorí ucelený súbor prístrojov a nástrojov pre vykonávanie tých najnáročnejších neurochirurgických zákrokov a vyšetrení.
Aukcja elektroniczna
Tak
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK010 - Bratislavský kraj
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je samostatná časť rozdeleného predmetu zákazky s názvom Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu.
Predmetom zákazky tejto samostatnej časti je nákup tovaru – zdravotníckych prístrojov a príslušenstva tvoriaceho ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne výkony, sterobiopsie a funkčnú neurochirurgiu pozostávajúce z celkom 21 tovarových položiek, vrátane príslušenstva, ich technického a softvérového prepojenia a vzájomnej previazanosti,.
Zároveň je neoddeliteľnou súčasťou dodávky vyhotovenie technologického projektu pre inštaláciu dodávaných zariadení, z hľadiska ich vzájomne technologickej, funkčnej a časovej previazanosti, osadenia a vzájomného prepojenia a napojenia na rozvody.
Podrobne vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky, týchto súťažných podkladov.
Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je doprava do miesta plnenia, inštalácie v mieste plnenia, poučenia a zaškolenia obsluhy v nevyhnutnom rozsahu. Zároveň je súčasťou dodávky zabezpečenie odborného autorizovaného servisu po dobu poskytnutej záruky a dodávky originálnych náhradných dielcov.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

z VAT

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
08.01.2020 10:00:00
Planowane otwarcie ofert
08.01.2020 10:30:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Univerzitná nemocnica Bratislava
Adres
Pažítková 4
Bratislava
821 01, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Ing. Jan Mlynarčík
jan.mlynarcik@unb.sk
+421 905607915

Dokumenty