Status: Trwająca

Czas serwera: 05.07.2024 17:27

Karta zamówienia #VO-00300
Čistenie a diagnostika dažďových zvodov

Informacje

ID zamówienia
56807
Nazwa zamówienia
Čistenie a diagnostika dažďových zvodov
Numer zamówienia
VO-00300
Rodzaj procedury
Prieskum trhu
Tryb zamówienia publicznego
Prieskum trhu
Rodzaj zamówienia
Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Główny CPV
65100000-4 - Usługi przesyłu wody i podobne
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je:
Čistenie dažďových zvodov v celej dĺžke zvodu (zvislý zvod od vtoku na úrovni strešného plášťa, ležatý kanalizačný zvod v úrovni 1PP až po zaústenie do kanalizačnej šachty) s odvozom a likvidáciou vzniknutého odpadu; počet zvodov odhadujeme na – umiestnené na rôznych úrovniach striech podľa prílohy č. 2, vo výške + 12,25 m a + 15,5 m (odchýlka +-1m je možná); počet zvodov bude upresnený pri realizácii prác.
Diagnostika (monitoring stavu) dažďových zvodov optickým prístrojom (od vtoku v strešnom plášti až po zaústenie ležatého zvodu v úrovni 1PP do kanalizačnej šachty); počet zvodov odhadujeme na 48 – umiestnené na rôznych úrovniach striech podľa prílohy č. 2, vo výške + 12,25 m a + 15,5 m (odchýlka +-1 m je možná); počet zvodov bude upresnený pri realizácii prác.
Súčasťou dodávky prác bude vypracovanie Správy z diagnostiky s rozpisom zvodov, stručným opisom technického stavu každého jedného zvodu, jeho identifikácie v rámci objektu (ďalej len „Správa“).
V prípade výskytu defektov budú tieto v Správe presnejšie charakterizované (typ a rozsah poškodenia), miesto výskytu poškodenia presne identifikované, k slovnému opisu bude pripojená dokumentácia defektov zvodov zabezpečená záznamovými prostriedkami (fotografia/video), ktorá bude doplnená o podrobný návrh možností a spôsobu sanácie poškodenia.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

z VAT

Komentarz

Týmto prieskumom trhu bude určená predpokladaná hodnota zákazky podľa § 6 ods. 1 ZVO. V prípade, ak zákazka svojou predpokladanou hodnotou bude nižšia ako je uvedené v § 117 ods. 6 ZVO, verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyzvať na potvrdenie ponuky a následne uzatvoriť zmluvu s hospodárskym subjektom, ktorý predložil najnižšiu ponuku v rámci tohto prieskumu trhu a zároveň splní požiadavky uvedené v tejto výzve.

Terminy

Lehota na predkladanie
06.06.2024 11:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Dom kultúry BB s.r.o.
Adres
Československej armády 1141/26
Banská Bystrica
974 01, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
JUDr. Ivana Mesiariková
ivana.mesiarikova@bbsk.sk
+421 484325646

Dokumenty