Status: Trwająca

Czas serwera: 27.09.2024 00:25

Karta zamówienia #59360
Technológia v rámci procesu spracovania a skladovania pekárenských výrobkov

Informacje

ID zamówienia
59360
Nazwa zamówienia
Technológia v rámci procesu spracovania a skladovania pekárenských výrobkov
Numer zamówienia
59360
Rodzaj procedury
Prieskum trhu
Tryb zamówienia publicznego
Prieskum trhu
Rodzaj zamówienia
Dostawy
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Główny CPV
42215000-6 - Maszyny do przemysłowego przygotowywania lub produkcji żywności lub napojów
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Technológia v rámci procesu spracovania a skladovania pekárenských výrobkov (bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v prílohe 1.2. Návrh technickej špecifikácie a cien).

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

bez VAT

Komentarz

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, je povinný pred podpisom zmluvy predložiť všetky doklady, ktoré predbežne nahradil čestným vyhlásením. Ak potenciálny dodávateľ nedoručí doklady v stanovenej lehote, jeho ponuka nebude prijatá a ako úspešný bude vyhodnotený potenciálny dodávateľ, ktorý sa umiestnil ako druhý v poradí. Uvedené sa nevzťahuje na vyhlásenia, ktoré sú súčasťou povinných dokumentov registrovaných dodávateľov v zozname hospodárskych subjektov vedených ÚVO za predpokladu, že víťazný dodávateľ je v ňom registrovaný a jeho registrácia je platná.

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, je povinný pred podpisom zmluvy predložiť údaje o všetkých známych subdodávateľoch; údaje o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa trvalého pobytu, dátum narodenia, ak ide o subdodávateľa, ktorý má povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora.

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, bude vyzvaný na preukázanie platného zápisu v registri partnerov verejného sektora, ak mu z povahy obstarávania vyplýva uvedená povinnosť a ak nebolo možné overiť túto skutočnosť z verejného registra.

V prípade, že Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, v termíne do 20 pracovných dní od „Oznámenia o výsledku vyhodnotenia ponúk“ nepredloží obstarávateľovi podpísanú Kúpnu zmluvu, ktorej návrh je súčasťou tejto Výzvy na predkladanie ponúk, má sa za to, že tento subjekt odstupuje od svojej ponuky a víťazom VO sa stáva účastník VO ďalší v poradí.

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
10.09.2024 12:00:00
Planowane otwarcie ofert
10.09.2024 12:01:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Myjavská pekáreň, s.r.o.
Adres
Moravská 3
Myjava
90701, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Ing, PhD Branislav Židek
myjpek@myjpek.sk
+421 346214145

Dokumenty