Stav: Probíhající

Serverový čas: 02.05.2024 00:50

Karta veřejné zakázky #SE-VO1-2023/004893
Prípravné trhové konzultácie k predmetu zákazky Informačný systém Reverse 112 – varovanie obyvateľstva prostredníctvom CellBroadcast

Informace

ID zakázky
49568
Název zakázky
Prípravné trhové konzultácie k predmetu zákazky Informačný systém Reverse 112 – varovanie obyvateľstva prostredníctvom CellBroadcast
Číslo spisu VZ
SE-VO1-2023/004893
Režim veřejné zakázky
Prípravné trhové konzultácie
Druh zadávacího řízení
Prípravné trhové konzultácie
Druh veřejné zakázky
Služby
NUTS
SK - Slovenská republika
Popis předmětu VZ

1. Predmetom plánovaného verejného obstarávania je „Informačný systém Reverse 112 – varovanie obyvateľstva prostredníctvom CellBroadcast““. V prílohe č. 1 je uvedený formulár na prihlásenie sa do prípravných trhových konzultácií (ďalej len „PTK“) . Návrh opisu predmetu zákazky, ktorý bude predmetom PTK a predbežného zapojenia záujemcov je uvedený v prílohe č. 2. Návrh štruktúry zložiek PHZ je uvedený v prílohe č.3.

2. Účelom PTK je:
• príprava a informovanie potenciálnych záujemcov o plánovanom postupe verejného obstarávania na uvedený predmet zákazky,
• overenie reálnosti, objektívnosti a primeranosti požiadaviek na plnenie predmetu zákazky,
• získať a zapracovať spätnú väzbu od hospodárskych subjektov – potenciálnych záujemcov, ktorí sa zúčastnia prípravných trhových konzultácií,
• spresniť návrh opisu predmetu zákazky, vrátane určenia vhodných termínov na plnenie zákazky, s cieľom zadefinovať jednoznačný, úplný a nestranný opis predmetu zákazky
• súčasťou prípravných trhových konzultácií bude určenie predpokladanej hodnoty zákazky a štruktúry zložiek tejto hodnoty (ďalej len „PHZ“)
• získanie informácií potrebných pre nastavenie požiadaviek a podmienok pripravovaného verejného obstarávania tak, aby boli dodržané princípy verejného obstarávania a aby sa verejného obstarávania mohli zúčastniť všetci potenciálni dodávatelia pôsobiaci na relevantnom trhu, za dodržania potrieb verejného obstarávateľa.

3. Náklady spojené s trhovými konzultáciami
Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou na prípravných trhových konzultáciách znáša hospodársky subjekt bez akéhokoľvek finančného nároku na verejného obstarávateľa.

4. Priebeh prípravných trhových konzultácií
a) Prípravné trhové konzultácie sú určené pre hospodárske subjekty, ktoré poskytujú služby tvoriace predmet zákazky.
b) Hospodársky subjekt sa do prípravných trhových konzultácií zapojí tak, že vyplní formulár uvedený v Prílohe č.1, zodpovie na tam uvedené otázky a zašle ho verejnému obstarávateľovi prostredníctvom elektronického prostriedku JOSEPHINE najneskôr do 30.11.2023 do 12:00 hod.
c) Po uplynutí lehoty verejný obstarávateľ zostaví zoznam účastníkov prípravných trhových konzultácií a zároveň oznámi hospodárskym subjektom, ktoré prejavili záujem o účasť konkrétny dátum, čas a miesto uskutočnenia prípravných trhových konzultácií, a to prostredníctvom elektronického prostriedku JOSEPHINE.
d) Verejný obstarávateľ následne vyhodnotí získané informácie a poznatky z prípravných trhových konzultácií. V procese hodnotenia získaných informácií môže verejný obstarávateľ požiadať hospodársky subjekt o vysvetlenie ním poskytnutých informácií.
e) Na podklade vyhodnotenia prípravných trhových konzultácií verejný obstarávateľ určí podmienky verejného obstarávania.
f) Verejný obstarávateľ príjme primerané opatrenia na zabezpečenie ochrany dôverných informácií, ktorú môžu byť v rámci PTK poskytnuté. Hospodársky subjekt označí informácie, ktoré považuje za dôverné, a s ktorými vyžaduje primerané zaobchádzanie.
g) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo upravovať informácie týkajúce sa priebehu a obsahu PTK kedykoľvek počas ich trvania. O prípadných zmenách bude verejný obstarávateľ informovať dostatočne vopred.
h) Tento dokument obsahuje informácie, ktoré majú predbežný/indikatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Z tohto dôvodu sa informácie uvedené v tomto dokumente nemôžu považovať za (i) opis predmetu zákazky verejného obstarávania, (ii) súťažné podklady pre účely predloženia ponuky.

5. Doplňujúce informácie
Hospodárske subjekty, ktoré sa zúčastnia prípravných trhových konzultácií sa môžu zúčastniť pripravovaného verejného obstarávania a predložiť ponuku.
Účasťou na prípravných trhových konzultácií hospodársky subjekt berie na vedomie a súhlasí so zverejnením informácií, ktoré poskytol verejnému obstarávateľovi v rámci prípravných trhových konzultácií. Tieto informácie budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa vo forme zápisnice, no v anonymizovanej podobe, t. j. bez identifikačných údajov hospodárskeho subjektu.
Na adrese https://josephine.proebiz.com/sk/tender/49568/summary
sa nachádzajú potrebné dokumenty a informácie k PTK.
Termín na prihlásenie sa do PTK je 30.11.2023 do 12:00 hod.

Termíny a lhůty

Len komunikácia
30.11.2023 12:00:00

Zadavatel

Název organizace
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Adresa
Pribinova 2
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
81272, Slovenská republika
Administrátor VZ
Jozef Kubinec
jozef.kubinec@minv.sk
+421 250944414

Dokumenty