Status: Ongoing

Server time: 28.03.2024 20:44

Tender card #01/2021
Rekonštrukcia havarijného stavu Zápasníckej haly Júliusa Strniska, Nitra

Information

ID of tender
11549
Name of content of tender
Rekonštrukcia havarijného stavu Zápasníckej haly Júliusa Strniska, Nitra
Tender ref. no.
01/2021
Public tender journal ref. no.
80/2021 pod číslom 17189-WYP dňa 01.04.2021
Type of tender
Podlimitná zákazka
Type of public tender
Podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska
Type of procurement
Goods, Construction, Services
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
666 636,22 EUR
Main CPV
45212000-6 - Construction work for buildings relating to leisure, sports, culture, lodging and restaurants
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom obstarávania je realizácia stavebných prác na rekonštrukcii havarijného stavu Zápasníckej haly Júliusa Strniska v Nitre v zmysle priloženého zadania a podľa projektovej dokumentácie diela.

Rozsah prác:

STRECHA:

-zatekajúci strešný plášť v ktorom je hlavne nad šatňovou časťou objektu strešná krytina výrazne zdegradovaná sa opraví pomocou vyhotovenia nových hydroizolačných a nových tepelnoizolačných vrstiev strešného plášťa. Jestvujúce skorodované zvislé oceľové pozinkované zvody sa odstránia a nahradia novými zvislými zvodmi vrátane nových strešných vpustí. Skorodované a mechanicky poškodené klampiarske výrobky sa všetky odstránia a nahradia novými. Pre zabezpečenie odparenia zabudovanej vlhkosti v strešnom plášti, /ku ktorej došlo vplyvom netesností hydroizolačných vrstiev a vplyvom kondenzáciou vodnej pary/ sa zabudujú v strešnom plášti odvetrávacie systémové komínčeky. V rámci rekonštrukcie strešného plášťa sa nanovo vyhotoví aj bleskozvodné vedenie vrátane zvislých zvodov. Tepelnoizolačné vlastnosti nového obvodového plášťa sú navrhnuté tak aby vyhovovali STN 73 45 02 +Z1+ Z2. Kolektor na ohrev TV osadený na streche sa pre potreby rekonštrukcie strešného plášťa zdemontuje a po vyhotovení nového strešného plášťa sa spätne osadí na strechu

OBVODOVÝ PLÁŠŤ:

-na obvodovom plášti z pórobetónových panelov sa odstránia nesúdržné časti omietok, a plášť sa opatrí novým predsadeným prevetrávaným obkladom s novou tepelnoizolačnou vrstvou. Tepelnoizolačné vlastnosti nového obvodového plášťa sú navrhnuté tak aby vyhovovali STN 73 45 02 +Z1+ Z2.

VSTUP DO OBJEKTU:

-jestvujúce oceľohliníkové vstupné zádverie ktoré vykazuje tepelno a hydroizolačné poruchy sa zdemontuje a nahradí sa novou konštrukciou

OKENNÉ VÝPLNE

-jestvujúce drevené zdvojené okná vykazujúce mechanické poruchy sa odstránia a nahradia novými oknami. Tepelnoizolačné vlastnosti jestv. výplní nevyhovujú STN 73 45 02 +Z1+ Z2.

-Jestvujúce okná prevedené z plastových profilov vykazujúce mechanické poruchy sa odstránia a nahradia novými oknami

-Jestvujúce sklobetónové konštrukcie vykazujúce mechanické poruchy sa odstránia. Otvory sa zamurujú

-Ako protislnenčná ochrana priestoru telocviční sa na oknách z JV a JZ strany osadia nové vonkajšie predsadené hliníkové žalúzie v dvoch telocvičniach dôjde k vyhotoveniu nových dverných otvorov slúžiacich pre prepravu náradia do telocvične.

KOMÍNY:

Jestvujúci vonkajší komín sa zdemontuje a nahradí sa novým komínom vedeným skrz strechu. Na druhom jestvujúcom murovanom komíne s dvomi prieduchmi sa odstránia nesúdržné časti omietok a vyspravia odlupujúce sa časti muriva. Následne sa prevedie nová krycia doska komína predlženie dymovodov a nový predsadený prevetrávaný obklad

ZÁZEMIE:

-v sociálnych a hygienických zariadeniach dôjde k výmene poškodených zariaďovacích predmetov vrátane pripojovacích potrubí prívodu vody a kanalizácie. Výmena sa prevedie vrátane výtokových armatúr. V rámci nového návrhu sa zvýši počet sprchovacích boxov. Povrchové úpravy v týchto priestoroch sa prevedú všetky nové /podlaha stena Ľ strop/

-v šatňových priestoroch sa povrchové úpravy prevedú všetky nové /podlaha stena strop/. Nanovo sa

prevedie aj elektroinštalácia a osvetlenie. Vykurovacie telesá sa vymenia za nové.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Notes

Realizácia predmetného diela bude spolufinancovaná z nenávratného finančného príspevku, ktorého podmienky čerpania sú upravené v Zmluve o poskytnutí nenávratného finančného príspevku, uzatvorenej medzi objednávateľom a Fondom na podporu športu (ďalej len „Poskytovateľ“) v rámci programu „Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry“ číslo: 2020/001 (ďalej len „Zmluva o poskytnutí NFP“).

Objednávateľ: Telovýchovná jednota AC Nitra
Sídlo: Parkové nábrežie 882/27, 949 01 Nitra - Staré Mesto
Štatutárny zástupca: Mgr. Štefan Tvrdý, predseda TJ, Ivan Molnár, podpredseda TJ
IČO: 00 681 687

Odkladacou podmienkou nadobudnutia účinnosti zmluvy je právoplatné uzatvorenie zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku v zmysle výzvy Fondu na podporu športu v rámci programu "Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry" číslo: 2020/001, za účelom realizácie projektu „Rekonštrukcia havarijného stavu Zápasníckej haly Júliusa Strniska“, vrátane nastúpenia účinkov právoplatnosti a vykonateľnosti zmluvy o NFP a právoplatnosti ukončenia administratívnych a iných kontrol súvisiacich/vyžadovaných/podmienených RO pre realizáciu projektu.

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
06.05.2021 10:00:00
Planned opening of bids
06.05.2021 13:00:00

Public Promoter

Subject's name
Nitrianska investičná, s.r.o.
Address
Štefánikova trieda 60
Nitra
950 06, Slovak republic
Process supervisor
Miroslav Ondrejička
nitrianskainvesticna@gmail.com
+421 948654471

Documents