Status: Ongoing

Server time: 19.04.2024 05:27

Tender card #OM21UKB077
SLA IKT pre CDA v UKB - stanovenie predpokladanej hodnoty zákazky

Information

ID of tender
16651
Name of content of tender
SLA IKT pre CDA v UKB - stanovenie predpokladanej hodnoty zákazky
Tender ref. no.
OM21UKB077
Type of tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of public tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of procurement
Services
Outcome of tender
One-off Contract
Main CPV
71356300-1 - Technical support services
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom je poskytovanie systémovej podpory pre inštalačné miesta uvedené v Prílohe č.1 (ďalej len ,,Supportované Systémy"). Supportované Systémy musia byt' zaradené do niektorej zo skupín systémov s definovaným servisným pokrytím. Poskytovateľ sa zaväzuje zabezpečovať Servis profesionálne, maximálne odborne a zodpovedne a vynakladať maximálne úsilie pri riešení problémov spojených s prevádzkou Supportovaných Systémov. Poskytovateľ vykoná všetky práce, vyplývajúce z tejto zmluvy, kvalitným a odborným spôsobom a s vynaložením odbornej starostlivosti.

Poskytovateľ zaistí pre objednávateľa:
- Telefonickú podporu pre nahlasovanie všetkých typov problémov so Supportovanými Systémami dostupnú v miestach a časoch podľa Prílohy č. 1 a Prílohy č. 3 tejto zmluvy.
- Počas telefonickej podpory sa zaväzuje poskytovateľ prostredníctvom pracovníka Call Centra prijímať a informovať kontaktnú osobu objednávateľa, ktorá nahlasovala problém, podľa špecifikácie jednotlivých dôb pre odozvu nahlásenia problému, príjem problému, riešenie problému a implementáciu riešenia problému, ktorá sa nachádza pre jednotlivé typy problémov v Prílohe č. 1 tejto zmluvy.
- Odozvu servisného zásahu do dohodnutej doby podľa Prílohy č. 1 tejto zmluvy po preukázateľnom prijatí žiadosti o odstránenie poruchy (písomne alebo mailom). Servisným zásahom sa rozumie činnosť smerujúca k odstráneniu poruchy. Dobou odozvy sa rozumie kontakt servisnej osoby poskytovateľa s kontaktnou osobou objednávateľa, pričom sa stanoví rámcový postup a časový harmonogram odstránenia poruchy. Obidve zmluvne strany sa dohodli, že za servisný zásah je tiež považovaný vzdialený prístup servisného pracovníka k zariadeniu („remote diagnosis“).
- Pre každý problém prevzatý poskytovateľom v rámci štandardnej telefonickej podpory je poskytovateľ povinný zabezpečiť zásah na jeho odstránenie v dobách definovaných v Prílohe č. 1 a č. 3 tejto zmluvy, podľa závažnosti problému.
- V prípade riešenia poruchy na produktoch mimo rámec zmluvy zabezpečí poskytovateľ riešenie vzniknutého stavu na základe objednávky objednávateľa. Poskytovateľ berie na vedomie, že objednávku v takomto prípade môže objednávateľ zabezpečiť výlučne za predpokladu súladu takéhoto postupu s aktuálnym Zákonom o verejnom obstarávaní. V tomto prípade bude kontaktovať dodávateľa daného zariadenia (resp. servisnú organizáciu) alebo iniciovať ďalšie kroky nevyhnutné na nápravu daného stavu. Všetky náklady spojené so zabezpečením týchto výkonov bude poskytovateľ refakturovať na základe cien stanovených dohodou oboch zmluvných strán.
- Podporu výrobcov/autorov všetkého SW a HW uvedeného v Prílohe č. 3 (v zmysle podmienok výrobcov) a prístup k updatom SW/FW.
-To, že pre Supportované Systémy budú na záložných médiách, uložených u objednávateľa, uchovávané aktuálne kópie konfiguračného súboru a operačného systému zariadení tak, aby tieto záložné médiá boli k dispozícii pre použitie pri servisnom zásahu v zmysle ochrany osobných údajov
- Rekonštrukciu stratených alebo zmenených súborov, dát a programov objednávateľa zo záložných médií

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
12.01.2022 12:00:00
Planned opening of bids
12.01.2022 12:15:00

Public Promoter

Subject's name
Univerzitná knižnica v Bratislave
Address
Michalská 1
Bratislava
81407, Slovak republic
Process supervisor
Marek Halmo
halmo@obstarame.sk
+421 949581914
Link to online profile of contracting authority
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/606

Documents