Status: Ongoing

Server time: 27.07.2024 14:08

DPS tender card #09886/2024/ODDVO-005
Vypracovanie a dodanie PD na stavebné povolenie s podrobnosťou dokumentácie na realizáciu stavby, inžinierska činnosť a autorský dozor pre stavbu Zníženie energetickej náročnosti budovy Školského internátu Internátna 8, Banská Bystrica – Výzva č. 4

Information

ID of tender
57674
Name of content of tender
Vypracovanie a dodanie PD na stavebné povolenie s podrobnosťou dokumentácie na realizáciu stavby, inžinierska činnosť a autorský dozor pre stavbu Zníženie energetickej náročnosti budovy Školského internátu Internátna 8, Banská Bystrica – Výzva č. 4
Tender ref. no.
09886/2024/ODDVO-005
Public tender journal ref. no.
10060 - MUS
EU journal ref. no.
207205-2024
Type of tender
Zákazka v DNS
Type of public tender
Zákazka v DNS
Type of procurement
Services
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
27 738,00 EUR
Main CPV
71000000-8 - Architectural, construction, engineering and inspection services
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
Yes
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je poskytnutie služieb, konkrétne ide o vypracovanie a dodanie projektovej dokumentácie na stavebné povolenie s podrobnosťou dokumentácie na realizáciu stavby (ďalej aj ako „DSP s DRS“), uskutočnenie inžinierskej činnosti pre vydanie stavebného povolenia a výkonu odborného autorského dohľadu pre stavbu s názvom: Zníženie energetickej náročnosti budovy Školského internátu Internátna 8, Banská Bystrica.

Podrobný opis predmetu zákazky je bližšie špecifikovaný v prílohách týchto súťažných podkladov (ďalej aj ako „SP“), najmä v Prílohe č. 2 SP – Opis predmetu zákazky a v Prílohe č. 1 SP – Zmluva o dielo.

Uchádzač musí predložiť ponuku na celý predmet zákazky uvedený v Prílohe č. 2 - Opis predmetu zákazky/ Špecifikácia diela a v ďalších prílohách týchto SP.

Výsledkom verejného obstarávania bude uzavretie Zmluvy o dielo (ďalej aj ako „zmluva“) medzi verejným obstarávateľom a jedným úspešným uchádzačom.

Predmetné verejné obstarávanie zohľadňuje požiadavky spoločensky zodpovedného verejného obstarávania:
• Zelený aspekt, ktorý je bližšie špecifikovaný v Zmluve o dielo, konkrétne v bode č. 2 čl. II Predmet, rozsah a obsah Diela, súvisí so zhodnotením, recykláciou a obmedzením tvorby odpadu; podporou obehového hospodárstva; s použitím zdravotne nezávadných stavebných komponentov a materiálov pri obnove budovy; s prijatím opatrení na zníženie hluku, prachu a emisií znečisťujúcich látok pri stavebných prácach; s použitím dreva pri obnove konštrukcií, opláštenia a povrchových úprav najmenej 70 % (objem) všetkých výrobkov musí byť recyklovaných, opätovne použitých alebo pochádzať z trvalo udržateľne obhospodarovaných lesov a pod.
• Sociálny aspekt je zohľadnený v rámci zapracovania vhodných a funkčných bezbariérových riešení pre integráciu znevýhodnených osôb, pričom je bližšie špecifikovaný v Zmluve o dielo, konkrétne v bode č. 2 čl. II Predmet, rozsah a obsah Diela.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Environmental Tender

Yes

Socially Responsible Tender

Yes

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
09.08.2024 09:00:00
Planned opening of bids
09.08.2024 09:10:00

Centralised procurement

Subject's name
Školský internát (Banská Bystrica)
Address
Internátna 4
Banská Bystrica
974 04, Slovak republic
Process supervisor
Ing. Ľubica Zolczerová
lubica.zolczerova@bbsk.sk
+421 948134142

Documents