Stav: Prebiehajúca

Serverový čas: 02.05.2024 10:52

Karta obstarávania #91/20
Zajištění čistících a úklidových služeb v objektu DPMB, a.s. – Jídelna Medlánky

Detail správy #73015

Dátum a čas doručenia
30.04.2020 13:30:21
Od
Dopravní podnik města Brna, a. s.
Komu
Všetkým
Typ
Dodatočné informácie
Predmet
Vysvětlení poptávkové dokumentace č. 1

Hezký den,

na základě dotazů dvou účastníků poptávkového řízení zasíláme vysvětlení poptávkové dokumentace č. 1 na veřejnou zakázku „Zajištění čistících a úklidových služeb v objektu DPMB, a.s. – Jídelna Medlánky“:

Vznesený dotaz č. 1
Máte uvedeno, že chcete voskovat/leštit podlahové krytiny (PVC, dlažbu, dřevo) - myslíte tím - strojní vyčištění a následné nanesení ochranné vrstvy?

Odpověď na dotaz č. 1
Ano, zadavatel požaduje hloubkové strojní čištění s nanesením ochranné vrstvy pro ošetření materiálu – impregnace, dezinfekce.

Vznesený dotaz č. 2
Chtěla bych se zeptat na počet ks světel k čištění (2x ročně) a metry žaluzií (1x ročně), nikde jsem nenašla tyto údaje

Odpověď na dotaz č. 2
Počty světel zadavatel doplnil do Přílohy č. 1 poptávkové dokumentace - Pasport úklidu jídelna Medlánky, kterou poskytuje přílohou tohoto vysvětlení. Metry žaluzií jsou uvedeny v kolonce oken.

Vznesený dotaz č. 3
chtěla bych Vás požádat o informaci ohledně mimořádného úklidu, který je zmíněn v příloze č. 2, kdy je napsáno, že mimořádný úklid může být objednán objednatelem v cenách dle SoD. Chtěla bych tedy vědět, kde je ve smlouvě tento mimořádný úklid stanoven? Případně mám to chápat tak, že mimořádný úklid je v ceně?

Odpověď na dotaz č. 3
V případě potřeby může zadavatel jakožto objednatel na základě této smlouvy zadat mimořádný úklid prostoru. Cena těchto prací bude odpovídat cenové hladině vycházející z nabídkové ceny. Mimořádný úklid ve smlouvě stanoven není, protože jeho rozsah není možné předem stanovit, v celkové nabídkové ceně tedy není zahrnut.


S pozdravem a přáním pěkného dne

Lenka Mohelská
Právní a zakázkový odbor
DPMB, a.s.