Status: Zakończona

Czas serwera: 28.03.2024 17:46

Karta zamówienia #11650/2020-005
Dodanie nábytku pre Banskobystrický samosprávny kraj - interiérové vybavenie pre jednotlivé organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti BBSK (Výzva č. 5).

To zamówienie jest częścią DSZ #11650/2020 Dodanie nábytku

Informacje

ID zamówienia
11155
Nazwa zamówienia
Dodanie nábytku pre Banskobystrický samosprávny kraj - interiérové vybavenie pre jednotlivé organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti BBSK (Výzva č. 5).
Numer zamówienia
11650/2020-005
Numer ogłoszenia BZP
12761 - MUT
Numer ogłoszenia EU
2020/S 067-158990
Rodzaj procedury
Zákazka v DNS
Tryb zamówienia publicznego
Zákazka v DNS
Rodzaj zamówienia
Dostawy, Usługi
Szacunkowa wartość zamówienia
21 028,58 EUR
Główny CPV
39100000-3 - Meble
Uzupełniające CPV
39110000-6 - Siedziska, krzesła i produkty z nimi związane, i ich części
39120000-9 - Stoły, kredensy, biurka i biblioteczki
39130000-2 - Meble biurowe
39150000-8 - Różne meble i wyposażenie
39160000-1 - Meble szkolne
Zamówienie podzielone jest na części
Tak
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom verejného obstarávania (Výzvy) je dodanie interiérového vybavenia – nábytku pre organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti Banskobystrického samosprávneho kraja v zmysle Prílohy č. 4a a 4b týchto SP a všetky s tým súvisiace práce, ktorými sa rozumejú doprava na miesto určenia, inštalácia/montáž na mieste určenia, zneškodnenie a vývoz vzniknutého odpadu k projektu Ministerstva školstva, vedy a výskumu a športu Slovenskej republiky s názvom: „Moderné vzdelávanie pre prax."

Súčasťou dodaného tovaru musí byť:
- podrobný návod na ošetrovanie a údržbu v slovenskom jazyku ku každej položke predmetu zákazky,
- komplexné zabezpečenie služieb spojených s dodávkou zariadenia, vrátane montáže predmetu zákazky v mieste dodania.

Predmet zákazky je rozdelený na dve samostatné časti:

Časť predmetu zákazky č. 1 Školský nábytok
Časť predmetu zákazky č. 2 Tabule

Možnosť predloženia ponúk na jednotlivé časti predmetu zákazky nie je obmedzená. Uchádzač
môže predložiť ponuku na jednu časť, alebo na obidve časti.

Všetky náklady na dopravu, zmontovanie tovaru a ostatné práce priamo aj nepriamo súvisiace s dodaním tovaru musia byť súčasťou kúpnej ceny.

Verejný obstarávateľ požaduje dodať predmet zákazky na odberné miesta uvedené v Prílohe č. 4a a 4b týchto Súťažných podkladov, a to za dodržania podmienok týkajúcich sa balení tovaru a ich minimálnych množstiev.

Verejný obstarávateľ požaduje dodanie nových, nepoužívaných, nerozbalených tovarov.

Úspešný uchádzač dodá verejnému obstarávateľovi ekvivalenty rovnakých alebo vyšších požadovaných parametrov predmetu zákazky oproti tým, ktoré sú uvedené v technickej špecifikácii ponúkaného tovaru.

Predmet zákazky je v celom rozsahu opísaný tak, aby bol presne a zrozumiteľne špecifikovaný. Ak niektorý z použitých parametrov, alebo rozpätie parametrov identifikuje konkrétny typ produktu, alebo produkt konkrétneho výrobcu, verejný obstarávateľ umožňuje nahradiť takýto produkt ekvivalentným produktom alebo ekvivalentom technického riešenia pod podmienkou, že ekvivalentný produkt alebo ekvivalentné technické riešenie bude spĺňať úžitkové, prevádzkové, funkčné a estetické charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú uvedené zariadenia určené. Pri produktoch, príslušenstvách konkrétnej značky uvedených prílohách Výzvy, môže uchádzač predložiť aj ekvivalenty inej značky rovnakej alebo vyššej kvality.

Za estetickú ekvivalenciu sa považuje pohľadová ekvivalencia materiálu/výrobku vrátane farebnosti a textúry, dizajnu/tvaru počas celej doby jeho životnosti. Pohľadová ekvivalencia sa posudzuje z hľadiska finálneho osadenia výrobku na miesto jeho určenia, z pohľadu pozorovateľa a používateľa pri prirodzenom osvetlení ako aj pri umelom osvetlení.

Funkčnú ekvivalentnosť jednotlivých komponentov diela uchádzač preukáže výsledkami certifikovaných meraní a platnými certifikátmi.

Úspešný uchádzač sa zaväzuje strpieť výkon kontroly pred podpisom Kúpnej zmluvy oprávnenými osobami.

Úspešný uchádzač sa zaväzuje strpieť výkon auditu/kontroly súvisiaceho s dodávaným tovarom, a to oprávnenými osobami na výkon tejto kontroly/auditu a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť.

Oprávnené osoby na výkon kontroly/auditu sú najmä: a) Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR (ďalej len „MŠVVaŠ SR) a ním poverené osoby, b) Útvar vnútorného auditu a nimi poverené osoby, c) Najvyšší kontrolný úrad SR, Úrad vládneho auditu, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, d) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a osoby poverené na výkon kontroly/auditu, e) Splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov, f) Orgán zabezpečujúci ochranu finančných záujmov EÚ, g) Osoby prizvané orgánmi uvedenými v písm. a) až f) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a právnymi aktmi EÚ.

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo bez akýchkoľvek sankcií odstúpiť od zmluvného vzťahu s predávajúcim v prípade, kedy ešte nedošlo k plneniu zo zmluvného vzťahu medzi verejným obstarávateľom a úspešným uchádzačom a výsledky administratívnej finančnej kontroly zo strany Poskytovateľa nená-vratného finančného príspevku, v tomto prípade MŠVVaŠ SR, neumožňujú financovanie výdavkov vzniknutých z tohto obstarávania.

Navrhovaná zmluvná cena musí byť špecifikovaná ako maximálna a pevne daná. Cena sa nesmie meniť počas doby trvania zmluvného vzťahu. Akékoľvek iné zmeny sa môžu robiť len na základe písomnej dohody oboch zmluvných strán.

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku, ktorá prekročí výšku finančných prostriedkov, ktoré má na daný účel vyčlenené.

Cena

z VAT

Komentarz

Minimálne požiadavky na predmet zákazky stanovené verejným obstarávateľom ako aj podrobné vymedzenie predmetu zákazky sú uvedené v prílohách týchto SP, najmä v Prílohe č. 3a a v Prílohe č. 3b - Technická špecifikácia ponúkaného tovaru pre každú časť predmetu zákazky samostatne a ostatných prílohách týchto Súťažných podkladov

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
25.03.2021 10:00:00 (Online otwarcie ofert)
Planowane otwarcie ofert
25.03.2021 11:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Banskobystrický samosprávny kraj
Adres
Nám. SNP 23
Banská Bystrica
974 01, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Beáta Fulnečková
beata.fulneckova@bbsk.sk
+421 949014600

Dokumenty

Časť predmetu zákazky č. 1 Školský nábytok.

Status
Zakończona
Szacunkowa wartość zamówienia bez VAT
20 750,55 EUR
Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Aukcja elektroniczna
Nie
Główny CPV
39100000-3 - Meble
Uzupełniające CPV
39110000-6 - Siedziska, krzesła i produkty z nimi związane, i ich części
39120000-9 - Stoły, kredensy, biurka i biblioteczki
39130000-2 - Meble biurowe
39150000-8 - Różne meble i wyposażenie
39160000-1 - Meble szkolne
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy

Časť predmetu zákazky č. 2 Tabule.

Status
Zakończona
Szacunkowa wartość zamówienia bez VAT
278,03 EUR
Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Aukcja elektroniczna
Nie
Główny CPV
39100000-3 - Meble
Uzupełniające CPV
39150000-8 - Różne meble i wyposażenie
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy