Status: Trwająca

Czas serwera: 24.04.2024 07:57

Karta zamówienia #MF/007355/2019-27
Implementácia a podpora Centrálneho ekonomického systému

Informacje

ID zamówienia
1149
Nazwa zamówienia
Implementácia a podpora Centrálneho ekonomického systému
Numer zamówienia
MF/007355/2019-27
Numer ogłoszenia BZP
8008 - MSS
Numer ogłoszenia EU
2019/S 075-178374
Rodzaj procedury
Nadlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Rodzaj zamówienia
Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
46 997 212,51 EUR
Główny CPV
72260000-5 - Usługi w zakresie oprogramowania
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Zamówienie nie jest podzielone na części - uzasadnienie
Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti, nakoľko rozdelením predmetu zákazky by sa vykonanie zákazky stalo nadmerne technicky obtiažným, neefektívnym a nehospodárnym, a zároveň potreba koordinácie jednotlivých dodávateľov častí zákazky by mohla predstavovať vážne riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. Zároveň by sa obstarávateľ vystavil riziku nezabezpečenia Služieb podpory pre implementovaný informačný systém, čo by predstavovalo jeho nevyužiteľnosť v praxi a zmarenie investície.
Predmet zákazky predstavuje Implementáciu Centrálneho ekonomického systému a zároveň aj súbežné služby jeho prevádzkovej a aplikačnej podpory a údržby. Obe časti predmetu zákazky spolu tvoria objektívne jednotný komplexný celok s funkčnou, technickou, časovou a ekonomickou kontinuitou a vo vzájomnej kombinácii spĺňajú spoločný účel.
Rozdelenie zákazky by spôsobilo verejnému obstarávateľovi neprimerané ťažkosti, napr. pri technickej a funkčnej koordinácii realizácie komplexného diela pre takmer 500 organizácií štátnej správy, skomplikovanie zodpovednostných vzťahov a rovnako by vnieslo nejasnosti do práv duševného vlastníctva v rámci Centrálneho ekonomického systému.
Realizácia zákazky, tak ako je navrhnutá, predstavuje možnosť dosiahnutia nižšej celkovej ceny, než ceny v prípade rozdelenia a minimalizáciu rizík dodatočných nákladov na zabezpečenie fungovania obstarávaného informačného systému.
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK01 - Bratislavský kraj
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je implementovať ekonomický informačný systém CES (ďalej aj ako „CES“ alebo „implementácia CES“) a poskytovať aplikačnú podporu riadne implementovaného CES (ďalej aj ako „aplikačná podpora“ alebo „služby“) pre zabezpečenie kontinuálnej prevádzky a metodicko-procesnej podpory informačných systémov subjektov verejnej správy zapojených do CES. Úspešný uchádzač dodá verejnému obstarávateľovi CES a uvedie ho do produktívnej prevádzky a poskytne aplikačnú podporu CES vo vlastnom mene, na vlastnú zodpovednosť, v rozsahu uvedenom v zmluvných podmienkach a súvisiacej projektovej dokumentácii (najmä detailná špecifikácia riešenia). Úspešný uchádzač dodá CES vybudovaný na stabilnej a otvorenej platforme tak, aby po uplynutí platnosti a účinnosti zmluvy nebol verejný obstarávateľ obmedzovaný pri verejnom obstarávaní služieb aplikačnej podpory a údržby CES.
V rámci dodania a implementácie CES úspešný uchádzač:
- vykoná analýzu súčasného stavu a vypracovať detailnú špecifikáciu riešenia CES (ďalej ako „DŠR“), vrátane popisu cieľového stavu,
- vykoná implementáciu CES v súlade s detailnou špecifikáciou riešenia, vrátane dátovej integrácie, parametrizácie a konfigurácie softvéru podľa podmienok definovaných v schválenej DŠR a vykonať testovanie CES,
- udelí právo používať CES v rozsahu uvedenom ďalej v zmluvných podmienkach,
- zrealizuje migráciu organizácií, ktoré majú byť zapojené do CES,
- zrealizuje užívateľské školenia,
- zabezpečí asistovanú prevádzku CES v trvaní 3 mesiacov od prevzatia diela a/alebo jeho samostatnej časti,
- odovzdá CES do produktívnej prevádzky,
a to všetko v rozsahu a za podmienok uvedených v zmluvných podmienkach.
Proces implementácie CES je uvedený v Opise predmetu zákazky (príloha č. 1 súťažných podkladov) a bude bližšie špecifikovaný v detailnej špecifikácii riešenia.
CES bude zabezpečovať zdieľané, metodicky a procesne unifikované služby na eGovernment cloud platforme, komplexne pokrývajúce elektronický výkon ekonomických a podporných činností vybraných subjektov verejnej správy, vrátane služieb jeho aplikačnej a metodicko-procesnej podpory v rozsahu definovanom zmluvných podmienok.
Dodávateľ sa zaväzuje realizovať predmet tejto zákazky za účelom zjednotenia, štandardizácie a vytvorenia predpokladov pre optimalizáciu ekonomických a podporných procesov pre subjekty verejnej správy najmä, avšak nie výlučne, v nasledovných samostatných oblastiach:
- vedenie účtovníctva,
- bankové a pokladničné operácie,
- správa pohľadávok zmluvného účtu,
- rozpočet a finančný manažment,
- konsolidácia,
- evidencia a správa majetku (vrátane nehnuteľností),
- materiálový manažment,
- predaj služieb,
- manažment grantov a poskytnutých dotácií,
- riadenie projektov,
- verejné obstarávanie (vybrané časti),
- evidencia zmlúv,
- zverejňovanie podľa platnej legislatívy (napr. Centrálny register zmlúv),
- riadenie ľudských zdrojov (personalistika, mzdy, sociálne zabezpečenie, časový manažment, správa služobných ciest, organizačný manažment atď.),
- výkazníctvo,
- nákladové účtovníctvo a
- ostatné prevádzkové činnosti, ktoré budú identifikované vo fáze detailných špecifikácií riešenia.
Úspešný uchádzač dodá CES, ktorý bude pokrývať ekonomické procesy štátu minimálne prostredníctvom navzájom integrovaných aplikačných modulov, ktoré sú uvedené v bode 2.1 Opisu predmetu zákazky a zároveň musí byť CES integrovaný minimálne na informačné systémy uvedené v bode 2.3 Opisu predmetu zákazky. Predmet zákazky sa bude realizovať vo všetkých organizáciách v rámci jednotlivých kapitol štátneho rozpočtu a vo verejných výskumných inštitúciách.

Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Príloha č. 1 súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky.

Wybór kryteriów oceny ofert
Ekonomicznie najkorzystniejsza oferta
Cena

z VAT

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
24.06.2019 10:00:00
Planowane otwarcie ofert
25.06.2019 10:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Ministerstvo financií Slovenskej republiky
Adres
Štefanovičova 5
Bratislava
817 82, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Emília Ochodnicka
emilia.ochodnicka@mfsr.sk
+421 259584007
Link do profilu zamawiającego
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/237

Dokumenty