Status: Zakończona

Czas serwera: 19.04.2024 17:42

Karta zamówienia #DNS 2/2020-024
Zákazka č. 23 - MK Kasalova

Informacje

ID zamówienia
27570
Nazwa zamówienia
Zákazka č. 23 - MK Kasalova
Numer zamówienia
DNS 2/2020-024
Rodzaj procedury
Zákazka v DNS
Tryb zamówienia publicznego
Zákazka v DNS
Rodzaj zamówienia
Roboty budowlane
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
115 902,54 EUR
Główny CPV
45233000-9 - Roboty w zakresie konstruowania, fundamentowania oraz wykonywania nawierzchni autostrad, dróg
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Aukcja elektroniczna
Tak
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Zhotovenie diela „MK Kasalova“ v rozsahu Prílohy súťažných podkladov a výzvy na predkladanie ponúk.

Cieľom verejného obstarávateľa je stavebná úprava a obnova miestnej komunikácie, ktorou sa odstránia jej poruchy a obnovia sa jej základné parametre a charakteristiky. Po tvaro-miestnej obhliadke, bol posúdený ich technický stav a navrhnutý spôsob opravy. Pred spracovaním projektu bol daný úsek geodeticky zameraný za účelom spracovania projektu, stanovenia rozsahu stavebných prác a výkazu výmer.
Stavebno-technický stav vozovky je v nevyhovujúcom stave - parametre komunikácie dosiahli medzných hodnôt životnosti, vady vozovky sa nedajú efektívne odstrániť bežnou opravou, preto je potrebné pristúpiť k jej súvislej oprave obnovy krycej vrstvy vozovky.
Existujúca konštrukcia vozovky je s asfaltobetónovým krytom. Vo vozovke sa objavujú pravidelné mrazové trhliny, kryt vozovky vykazuje značné poruchy v niektorých častiach rozpad celého krytu.
Spôsob opravy je navrhnutý obnovou krytu vozovky — obrusnej vrstvy z asfaltobetónu, s tým že pôvodné smerové , výškové a šírkové usporiadanie sa meniť nebude. Odvodnenie povrchu miestnej komunikácie je zabezpečené pozdĺžnym a priečnym sklonom vozovky. Pri realizácii stavebných prác je potrebné zabezpečiť dôsledné odvodnenie povrchu vozovky - spôsob odvodnenia miestnych komunikácií sa nemení do existujúcich uličných vpustov.
Trvalé dopravné značenie nie je súčasťou projektovej dokumentácie. Po realizácii stavebnej úpravy sa obnoví existujúce vodorovné značenie podľa výkresu č.4.
Počas výstavby zhotoviteľ stavby musí zabezpečiť dopravnú prístupnosť územia tak, aby všetky stavebné práce boli vykonávané s dôrazom na bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky. Vzhľadom na to, že stavba bude prebiehať na verejne prístupných komunikáciách je potrebné osadiť prenosné dopravné značenie, tak aby bol zabezpečený vstup na jednotlivé pracovné miesta z miestnych komunikácií.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

z VAT

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
11.07.2022 10:00:00
Planowane otwarcie ofert
11.07.2022 11:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Mesto Nitra
Adres
Štefánikova 60
Nitra
950 06, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Lukáš Daniš
danis.lukas@msunitra.sk
+421 911483296

Dokumenty