Status: Trwająca

Czas serwera: 26.10.2024 01:58

Karta zamówienia #SVO-RVO1-2024/000250
SOŠ PZ Pezinok, rekonštrukcia ubytovne B a prístavba objektu B

Informacje

ID zamówienia
59149
Nazwa zamówienia
SOŠ PZ Pezinok, rekonštrukcia ubytovne B a prístavba objektu B
Numer zamówienia
SVO-RVO1-2024/000250
Numer ogłoszenia EU
2024-OJS202-00625948 z 16.10.2024
Rodzaj procedury
Nadlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Rodzaj zamówienia
Roboty budowlane
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
5 876 092,36 EUR
Główny CPV
45214310-6 - Roboty budowlane w zakresie pomaturalnych szkół zawodowych
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Zamówienie nie jest podzielone na części - uzasadnienie
Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti a požaduje dielo realizovať ako jeden celok z dôvodu, že práce, ktorých výsledkom je samotné stavebné dielo sú navzájom úzko previazané, sú priestorovo, časovo, fyzicky a funkčne prepojené a od ich spoločnej realizácie závisí výsledný efekt diela, ktorým sú energetické úspory budovy
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je rekonštrukcia ubytovne „B“ a prístavba objektu „B“ v areály SOŠ PZ Pezinok v rozsahu spracovaných projektov stavby. V rámci diela sa budú realizovať práce na jednotlivých objektoch nasledovne :

Objekt č. 1 – SOŠ PZ Pezinok, rekonštrukcia ubytovne B:
V rámci diela sa bude realizovať zateplenie obvodového plášťa, zateplenie strešného plášťa, výmena otvorových konštrukcií, výmena bleskozvodu, klampiarske konštrukcie a zámočnícke výrobky. Súčasťou realizácie budú nové rozvody zdravotechniky, ÚK, elektroinštalácie (silnoprúd, slaboprúd), VZT. V rámci slaboprúdových rozvodov budú realizované rozvody (elektrickej požiarnej signalizácie, hlasovej požiarnej signalizácie, štruktúrovanej kabeláže, kamerového systému). V rámci rekonštrukcie objektu „B“ budú zrekonštruované areálové rozvody kanalizácie DN300 a odvádzanie splaškových vôd z objektu bude dopojením do tejto zrekonštruovanej kanalizácie. Odvádzanie vôd z povrchového odtoku z objektu „B“ /zrážkových vôd zo spevnených plôch strechy/ je navrhnuté pomocou vsakovacieho poľa tvoreného zo vsakovacích boxov.
Rekonštrukciou objektu príde aj k zmene dispozičného riešenia jednotlivých priestorov objektu. Stavba nie je členená na stavebné objekty.


Objekt č. 2 – SOŠ PZ Pezinok, prístavba objektu B:
Účelom prístavby je dosiahnuť požadované ubytovacie kapacity rozšírením ubytovacích plôch, ktoré sú potrebné pri realizácii rekonštrukcie ubytovne B. Súčasťou realizácie budú nové rozvody zdravotechniky, ÚK, elektroinštalácie (silnoprúd, slaboprúd), VZT. V rámci slaboprúdových rozvodov budú realizované rozvody (elektrickej požiarnej signalizácie, hlasovej požiarnej signalizácie, štruktúrovanej kabeláže, kamerového systému). Nová dispozícia prístavby tohto ubytovacieho objektu je vertikálne
a komunikačne prepojená jedným novo navrhovaným novým schodiskovým priestorom a prevádzkovým osobným výťahom. V rámci prístavby objektu „B“ budú areálové rozvody kanalizácie objektu zaústené do navrhovanej areálovej kanalizácie DN 300 s dopojením na areálovú kanalizáciu existujúcich objektov. Odvádzanie vôd z povrchového odtoku z objektu /zrážkových vôd zo spevnených plôch strechy/ je navrhnuté pomocou vsakovacieho poľa tvoreného zo vsakovacích boxov. Stavba nie je členená na stavebné objekty.

Realizácia stavebných prác bude prebiehať za prevádzky objektu.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

z VAT

Zielone zamówienie

Tak

Społecznie odpowiedzialne zamówienie

Tak

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
27.11.2024 09:00:00 (Online otwarcie ofert)
Planowane otwarcie ofert
27.11.2024 11:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Adres
Pribinova 2
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
81272, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Roman Novosad
roman.novosad3@minv.sk
+421 250944527

Dokumenty