Stav: Prebiehajúca

Serverový čas: 12.05.2024 07:18

Karta obstarávania #MPe/OI/98/2023
Kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír, Pelhřimov

Informácie

ID zákazky
40721
Názov predmetu
Kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír, Pelhřimov
Číslo spisu
MPe/OI/98/2023
Druh postupu
Podlimitní režim
Typ šablóny
Zjednodušené podlimitní řízení
Druh obstarávania
Tovar
Výsledok obstarávania
Uzavretie jednorázovej zmluvy
Predpokladaná hodnota
3 613 400,00 Kč
Hlavný CPV
38652000-0 - Premietacie prístroje pre kiná
Doplňujúci CPV
51310000-8 - Inštalácia rozhlasových, televíznych, zvukových a videozariadení
50300000-8 - Opravy, údržba a súvisiace služby týkajúce sa osobných počítačov, kancelárskeho vybavenia, telekomunikačného a audiovizuálneho vybavenia
Obstarávanie sa delí na časti
Nie
Elektronická aukcia
Áno
Centrálne obstarávanie
Nie
NUTS
CZ063 - Vysočina
Predmet

Kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír, Pelhřimov

Stručný opis

Předmětem veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír v Pelhřimově. Dodávka, montáž a instalace nové techniky pro 2D a 3D projekci, která splňuje standard DCI a další normy pro kinematografické projekce, a to dle Položkového rozpočtu zadávací dokumentace. Nové promítací plátno a instalace zvukového systému 7.1.
Hlavní částí zakázky je DCI projektor s laserovým RGB zdrojem světla, rozlišením 4K a příslušenstvím (objektiv, server) s minimální svítivostí 15.000 lumenů, DCI server s integrovanou podporou zvukových systémů 5.1/7.1 a Dolby Atmos a instalace nové promítací plochy. Připojení a zprovoznění již stávajícího dálkového ovládání Cue, popřípadě zvolit jiné řešení dálkového ovládání. Zajištění ingestingu titulů do serveru ze stávajícího úložiště Synology. Dále nový 3D systém na bázi kruhové polarizace včetně 3D brýlí pro dospělé i děti.
Nový projektor bude zapojen do nového zvukového procesoru v konfiguraci 7.1. Odtah vzduchu projektoru bude realizován do stávající vzduchotechniky a připojení technologií do stávajícího elektrického rozvaděče. Dodavatel v rámci zakázky zajistí nutné redukce a úpravy jak elektroinstalace, tak odtahu vzduchu, způsobem, aby jak odtah vzduchu, tak přívody elektřiny splňovaly všechny normy a doporučení výrobce technologických zařízení. Projektor bude umístěn na stávajícím stojanu, který bude upraven pro novou konfiguraci technologií.
Součástí zakázky je také ochranná zóna v hledišti (podle stávající situace – nutno změřit), která zabrání poškození zraku laserovým zdrojem světla projektoru. Parametry zóny vychází z doporučení výrobce projektoru a za jejich správnost ručí dodavatel. Předpokládaným řešením je odstranění některých sedaček poslední a předposlední řady, případně instalace zábrany, která neumožní divákům oční kontakt s paprskem projektoru. Řešení musí plnit doporučení výrobce projektoru a normy pro zacházení s laserovými zdroji světla. Návrh řešení musí být součástí předložené nabídky.
Původní projektor a jeho příslušenství (server) dodavatel demontuje dle doporučení jeho výrobce a při podpisu kupní smlouvy bude s dodavatelem vyřešeno jeho další využití.
Součástí předmětu plnění je také komplexní zkouška dodávaného zařízení, DCI certifikace u distributorů, předání veškeré dokumentace a certifikátů, v elektronické podobě, zaškolení obsluhy a zajištění údržby a servisu v záruční době. V rámci pravidelné kontroly nastavení zvukového a obrazového řetězce. Plus další kontroly dle doporučení výrobce

Z kontroly kolorimetrie a nastavení zvukového systému zhotovitel objednateli dodá ve lhůtě jednoho týdne od provedení kontroly měřící protokoly. Během záruční doby bude zhotovitel poskytovat objednateli bezplatně tyto další služby:
• on-line monitorování stavu zařízení
• okamžité automatické hlášení závad
• vzdálené řešení problémů

Součástí dodávky bude doprava do místa, vybalení, bezplatné zaškolení pracovníků obsluhy, doklady a veškeré příslušenství DCI technologie a 3D systému, demontáž a odvoz původní DCI techniky, montáž a uvedení do provozu novou DCI technologii a 3D systém.

Dodané zboží musí být plnění funkční, nové, nerepasované, bez dalších dodatečných nákladů ze strany kupujícího na jeho zprovoznění, musí být vybaveno veškerými atesty a schváleními nutnými k nerušenému a bezpečnému používání.

Kritérium na vyhodnotenie ponúk
Najnižšia cena
Na vyhodnotenie je určená cena

bez DPH

Spôsob predloženia ponuky
Iba elektronicky

Termíny

Lhůta pro podání nabídek
15.05.2023 09:00:00
Plánované otváranie ponúk
15.05.2023 09:30:00

Verejný obstarávateľ

Názov organizácie
Město Pelhřimov
Adresa
Masarykovo náměstí 1
Pelhřimov
393 01, Česká republika
Procesný garant
Ing. Tomáš Petera
petera.t@mupe.cz
+420 770110918

Dokumenty