Status: Ongoing

Server time: 18.04.2024 12:27

Tender card #3/2020/NCZI/SLA JRUZ
Poskytovanie podporných služieb pre zabezpečenie prevádzky informačného systému JRUZ.

Information

ID of tender
6183
Name of content of tender
Poskytovanie podporných služieb pre zabezpečenie prevádzky informačného systému JRUZ.
Tender ref. no.
3/2020/NCZI/SLA JRUZ
EU journal ref. no.
2020/S 033-077696
Type of tender
Nadlimitná zákazka
Type of public tender
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Type of procurement
Services
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
8 331 250,00 EUR
Main CPV
72000000-5 - IT services: consulting, software development, Internet and support
Tender split into parts
No
The tender is not divided into parts - justification
3.1 Uchádzač predloží ponuku na celý predmetu zákazky.
Odôvodnenie nerozdelenia predmetu zákazky::
Verejný obstarávateľ sa pred samotným vyhlásením predmetnej verejnej súťaže zaoberal aj spôsobom obstarávania z pohľadu zákonnej možnosti, nie povinnosti, podľa § 28 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní delenia predmetu zákazky na časti, resp. viaceré verejné obstarávania.
Pri rozhodovaní o nerozdelení zákazky na časti verejný obstarávateľ dostatočne zvážil všetky okolnosti, najmä predmet zákazky (jeho zameranie, objem, možnosti relevantného trhu), požiadavky na technickú časť infraštruktúry a ich vzájomnú interoperabilitu a kompatibilitu (schopnosť dodávaných tovarov vzájomne spolupracovať medzi sebou i existujúcim vybavením a dosiahnuť vzájomnú súčinnosť), ako aj vhodnosť rozdelenia zákazky z ekonomického hľadiska (náklady na organizáciu viacerých dodávateľov, zvýšené nároky na počet potrebných zamestnancov na zabezpečenie a koordináciu realizácie predmetu zákazky). Tieto skutočnosti verejný obstarávateľ detailne analyzoval a dospel k záveru, že rozdelenie predmetu zákazky na viaceré časti predmetu zákazky môže verejnému obstarávateľovi a prijímateľom spôsobovať ťažkosti v podobe:
 zvýšených nákladov na zabezpečenie koordinácie viacerých poskytovateľov, logistiku a pod. a taktiež
 dôvodov technického charakteru, ktoré neumožňujú rozdelenie zákazky na časti.
Pri rozdelení zákazky na časti by sa stala samotná realizácia zákazky nadmerne technicky náročnou, drahou a potreba koordinácie jednotlivých dodávateľov jednotlivých častí zákazky by predstavovala vážne riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. Z týchto dôvodov by bolo rozdelenie predmetu tejto verejnej súťaže po technickej stránke nelogické, neúčelné, nehospodárne až objektívne nerealizovateľné. Vzhľadom na vyššie uvedené je nerozdelenie predmetu zákazky na časti opodstatnené, odôvodnené a nepredstavuje porušenie princípov verejného obstarávania ani obmedzujúce hospodársku súťaž. Verejný obstarávateľ je presvedčený, že aktuálne na trhu pôsobí dostatok spoločností, ktoré dokážu dodať celý predmet zákazky ako celok a na trhu existuje vhodné prostredie na realizáciu hospodárskej súťaže ako celku.
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je zabezpečenie prevádzky Informačného systému JRUZ (ďalej len „IS“) na základe dohodnutých cieľových úrovni podporných služieb (ServiceLevelTarget – SLT)
Predmetom zákazky je poskytnutie podporných služieb ktoré pozostávajú zo:
Podporné služby zahrnuté do mesačného paušálu:
1. Servisná podpora – Správa Incidentov/Problémov
2. Upgrade/Update vyplývajúci zo servisnej podpory
3. Prevádzková podpora – Konzultácia
4. Prevádzková podpora – Administrácia
5. Reporting / Hodnotenie

Podporné služby nezahrnuté do mesačného paušálu
1. Prevádzková podpora – Školenie
2. Zmenová podpora – Správa zmien, Upgrade / Update
3. Prevádzková podpora - Profylaktika

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Notes

Verejný obstarávateľ umožní záujemcom nahliadnutie do dokumentácie diela Informačného systému JRUZ a sprístupní dokumentáciu v rozsahu nevyhnutne potrebnom k vypracovaniu ponuky na predmet zákazky „Poskytovanie podporných služieb pre zabezpečenie prevádzky informačného systému JRUZ.
Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady bez projektovej dokumentácie k dielu JRUZ vo svojom profile zriadenom na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie ako aj v elektronickom systéme JOSEPHINE.
Záujemca požiada o umožnenie nahliadnutia do dokumentácie, pričom neoddeliteľnou súčasťou žiadosti bude podpísaná dohoda o zachovávaní mlčanlivosti, doručená v jednom originálnom vyhotovení v elektronickom formáte vydaného pomocou zaručenej konverzie, prostredníctvom systému JOSEPHINE.
Verejný obstarávateľ po doručení dohody verejnému obstarávateľovi sprístupní záujemcovi úplnú dokumentáciu k dielu a to nahliadnutím do dokumentácie v sídle verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ zverejní dohodu o zachovávaní mlčanlivosti vo svojom profile zriadenom na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie po ukončení procesu verejného obstarávania.

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
30.04.2020 10:00:00 (Online access to bids)
Planned opening of bids
30.04.2020 13:00:00

Public Promoter

Subject's name
Národné centrum zdravotníckych informácií
Address
Lazaretská 26
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
81109, Slovak republic
Process supervisor
Ing. Janka Kavčiaková
janka.kavciakova@nczisk.sk
+421 905377496

Documents