Status: Trwająca

Czas serwera: 04.05.2024 09:56

Karta zamówienia #CS SVP PR 892/2023
Zlepšenia eGov služieb

Informacje

ID zamówienia
38531
Nazwa zamówienia
Zlepšenia eGov služieb
Numer zamówienia
CS SVP PR 892/2023
Numer ogłoszenia EU
2023/S 045-133149
Rodzaj procedury
Nadlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Rodzaj zamówienia
Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
422 840,00 EUR
Główny CPV
72200000-7 - Usługi doradcze w zakresie programowania oprogramowania
Uzupełniające CPV
72210000-0 - Usługi programowania pakietów oprogramowania
72211000-7 - Usługi programowania oprogramowania systemowego i dla użytkownika
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Zamówienie nie jest podzielone na części - uzasadnienie
Nemožnosť rozdelenia predmetu zákazky na časti vyplýva z povahy obstarávaného predmetu zákazky, kde jednotlivé predmety plnenia z hľadiska funkčného, časového a miestneho, ako aj z hľadiska technických špecifikácií spolu súvisia natoľko, že ich rozdelenie by malo pre verejného obstarávateľa za následok neprimerané komplikácie v súvislosti s koordináciou jednotlivých činností. Jednotlivé predmety plnenia na seba nadväzujú a je potrebné, aby zodpovednosť za celý predmet zákazky ako nedeliteľný celok niesol jediný hospodársky subjekt. Zároveň aj z hľadiska princípu hospodárnosti a efektívnosti je výhodnejšie, ak tieto plnenia bude poskytovať jeden hospodársky subjekt. Verejný obstarávateľ má za to, že na relevantnom trhu pôsobí dostatok hospodárskych subjektov, ktoré dokážu poskytovať predmet zákazky ako celok, bez potreby deliť predmet zákazky na časti.
Obstarávané riešenie bude pozostávať z množstva vzájomných väzieb, ktoré z neho vytvoria jedno ucelené softwarové riešenie. Jeho rôzne moduly budú využívať rovnakú infraštruktúru a rovnaké časti databáz. Tento systém musí byť vytváraný a spravovaný jedným architektom, jedným subjektom zodpovedným za celkový chod v zmysle požiadaviek projektu a definovaných SLA parametrov. Riešenie ďalších požiadaviek (požiadavky na zmenu) musí zohľadňovať jestvujúci stav a teda riešiť dopad nie len na samotnú požiadavku, ale vzhľadom na vzájomné väzby na systém ako celok. Zmeny týkajúce sa vytvoreného diela musia zohľadňovať záručné požiadavky, čo má následne dopad na SLA. Vzhľadom na efektívnu a bezpečnú prevádzku vytvoreného diela je pre verejného obstarávateľa efektívnejšie zabezpečenie služieb zo zmluvy o dielo počas celého trvania tejto zmluvy jedným hospodárskym subjektom, ktorý bude zodpovedný za dodržanie požadovaných parametrov SLA v nadväznosti na riešenie rôznych prevádzkových stavov. Verejný obstarávateľ má záujem poskytovať kvalitnú a stabilnú službu, ktorú môže garantovať iba jedným zmluvným partnerom zodpovedným za celý komplexný systém. Vzhľadom na vyššie spomínané, ako aj s ohľadom na efektivitu dodávky, riadenia zmien, bezpečnosť, riadenie dokumentácie a zabezpečenie SLA, nie je možné zákazku rozdeliť na časti bez vážneho ohrozenia plnenia obstarávanej zákazky.
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky sú zmeny a doplnenia informačného systému verejného obstarávateľa, ktoré sú predmetom projektu „Malé zlepšenia služieb SVP“ definované vo výzve č. OPII-2021/7/14-DOP.
Zákazka je definovaná hlavnými aktivitami projektu, a to:
• Analýza a dizajn,
• Implementácia a testovanie,
• Nasadenie a postimplementačná podpora.

Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Kapitole B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

bez VAT

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
05.04.2023 10:00:00 (Online otwarcie ofert)
Planowane otwarcie ofert
05.04.2023 10:15:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Adres
Martinská 49
Bratislava
82105, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Mgr. Patrícia Svrčková
svp@process-management.sk
+421 949885855

Dokumenty