Stav: Prebiehajúca

Serverový čas: 02.05.2024 14:27

Karta obstarávania #S-SLE/47384/23
Multifunkční dům Muglinov

Informácie

ID zákazky
49090
Názov predmetu
Multifunkční dům Muglinov
Číslo spisu
S-SLE/47384/23
Druh postupu
Nadlimitní režim
Typ šablóny
Otevřené řízení
Druh obstarávania
Stavebné práce
Výsledok obstarávania
Uzavretie jednorázovej zmluvy
Hlavný CPV
45000000-7 - Stavebné práce
Obstarávanie sa delí na časti
Nie
Elektronická aukcia
Nie
Centrálne obstarávanie
Nie
NUTS
CZ - Česká republika
Predmet

Předmětem této veřejné zakázky je výstavba budovy v podobě multifunkčního centra.

Stručný opis

Předmětem řešení se stává trojúhelníkový pozemek mezi ulicemi Hladnovská, Betonářská a Komerční, který se nachází v městském obvodu Slezská Ostrava. V této lokalitě s vyšší hustotou zástavby je také vyšší hustota obyvatel a chybí zde jakákoliv podobná budova občanské vybavenosti. Předmětem této veřejné zakázky je tedy výstavba budovy v podobě multifunkčního centra, které zde chybí a v jeho prostorech bude vybudována knihovna, multifunkční sál, restaurace a deset bytových jednotek. V multifunkčním domě vznikne dále ordinace, která zvýší dostupnost zdravotnických služeb v této části městského obvodu. Výstavba deseti bytových jednotek rozšíří bytový fond městského obvodu. Multifunkční komplex doplní rovněž restaurace.
Novostavbu multifunkčního objektu lze rozdělit na několik částí dle jejich využití a funkce. V suterénu je situováno parkoviště pro rezidenty a trvalé pracovníky v dalších částech objektu. Také jsou zde místnosti pro technické zařízení budovy (strojovna vzduchotechniky, kotelna) a sklepní kóje pro rezidenty. V prvním nadzemním podlaží se nachází multifukční sál propojitelný s knihovnou, restaurací i venkovním jevištěm, zázemí pro účinkující, skladové prostory, foyer, šatna a sociální zařízení. Dalším funkčním celkem je knihovna, která je rozdělena na část pro dospělé a pro děti. Nachází se zde rovněž učebna/přednášková místnost, recepce, zázemí správy knihovny a sociální zázemí. Třetím funkčním celkem je restaurace, která bude sloužit jak návštěvníkům z vnějšku, tak pro zajištění stravovacích služeb provozu kulturního domu. Nad prvním nadzemním podlažím vystupují čtyři věže, které obsahují další funkční celky. Ve třech věžích se nacházejí bytové jednotky o velikosti 3+kk. V jedné pak kancelářský prostor správy kulturního domu a ordinace lékaře.
Tato veřejná zakázka bude spolufinancována Ministerstvem pro místní rozvoj ČR prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu 2021-2027 (dále jen „IROP“) na základě rozhodnutí o poskytnutí dotace vydaného dne 25. 7. 2023 podle ust. § 14 odst. 4 ve spojení s ust. § 14m zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
Při zadávání veřejné zakázky zadavatel dodržuje principy hospodárného, efektivního a účelného vynakládání veřejných prostředků a také zásady dle ust. § 6 ZZVZ.

Kritérium na vyhodnotenie ponúk
Najnižšia cena
Na vyhodnotenie je určená cena

bez DPH

Spôsob predloženia ponuky
Iba elektronicky

Termíny

Lhůta pro podání nabídek
18.01.2024 09:00:00

Verejný obstarávateľ

Názov organizácie
Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava
Adresa
Těšínská 35
Ostrava
710 16, Česká republika
Procesný garant
Ing. Michaela Maslowská
michaela.maslowska@slezska.cz
+420 599410424
Internetový odkaz na profil obstarávateľa
https://profily.proebiz.com/profile/00845451-Slezska

Dokumenty

Kompletná verejná dokumentácia k zakázke sa nachádza na Profile obstarávateľa.