Status: Trwająca

Czas serwera: 27.04.2024 11:20

Karta zamówienia #2813/2023/VO
Rekonštrukcia a dostavba areálu FNsP F.D. Roosevelta Banská Bystrica

Informacje

ID zamówienia
47544
Nazwa zamówienia
Rekonštrukcia a dostavba areálu FNsP F.D. Roosevelta Banská Bystrica
Numer zamówienia
2813/2023/VO
Rodzaj procedury
Nadlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Rodzaj zamówienia
Roboty budowlane
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Główny CPV
45215140-0 - Roboty budowlane w zakresie obiektów szpitalnych
Uzupełniające CPV
45112000-5 - Roboty w zakresie usuwania gleby
45112700-2 - Roboty w zakresie kształtowania terenu
45000000-7 - Roboty budowlane
45215141-7 - Roboty budowlane w zakresie sal operacyjnych
45215142-4 - Roboty budowlane w zakresie oddziałów intensywnej opieki
45215143-1 - Roboty budowlane w zakresie sal diagnostycznych
45215144-8 - Roboty budowlane w zakresie sal do badań przesiewowych
71320000-7 - Usługi inżynieryjne w zakresie projektowania
71250000-5 - Usługi architektoniczne, inżynieryjne i pomiarowe
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Zamówienie nie jest podzielone na części - uzasadnienie
Predmetom zákazky sú vzájomne podmienené a nadväzujúce služby a stavebné práce, ktoré nevyhnutne vyžadujú jednotné riadenie a koordináciu. Ide najmä o služby plánovania, programovania a návrhu rekonštrukcie a dostavby areálu FNsP F.D. Roosevelta Banská Bystrica s následným vypracovaním projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie, realizačnej projektovej dokumentácie, projektovej dokumentácie vnútorného vybavenia a projektovej dokumentácie skutočného vyhotovenia, stavby, vrátane inžinierskej činnosti a autorského dozoru. Na uvedené služby nadväzujú realizačné stavebné práce na dočasných priestoroch, asanačné práce a stavebné práce na rozvoji a modernizácii stavby FNsP F.D. Roosevelta Banská Bystrica.

Podstatou špecifikácie všetkých činností je zabezpečenie komplexnej prípravy a realizácie diela v súlade so zmluvnými pravidlami Žltej knihy FIDIC tak, aby bola zachovaná zodpovednosť Zhotoviteľa za komplexný výsledok. Výstupné podklady Zhotoviteľa z jednotlivých etáp realizácie diela budú zároveň vstupnými podkladmi pre nasledovné etapy realizácie diela. Z pohľadu zodpovednosti za výsledok je preto nevyhnutné preniesť komplexnú zodpovednosť za návrh a realizáciu projektu na jedného dodávateľa. Vzhľadom na financovanie predmetu zákazky z Plánu obnovy a odolnosti nie je prípustné rozdelenie rizík a zodpovedností za jednotlivé časti predmetu medzi viacerých dodávateľov a poskytovateľov. Akékoľvek potenciálne predĺženie lehoty realizácie môže ohroziť záväzné míľniky definované v Pláne obnovy a odolnosti. Rozdelenie predmetu zákazky by nebolo logické ani praktické tak z technického/vecného, finančného, ako aj časového dôvodu, keďže by prinieslo potenciálny stret dodávateľov na jednom neveľkom území, pri budovaní jedného funkčného celku, čo by prinieslo potrebu neúnosnej denno-dennej koordinácie, ktorá by pre verejného obstarávateľa znamenala neakceptovateľnú dodatočnú personálnu a finančnú záťaž.
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Verejný obstarávateľ zamýšľa realizovať projekt, prostredníctvom ktorého zabezpečí komplexnú projektovú prípravu a realizáciu komplexnej rekonštrukcie a dostavby areálu FNsP F.D. Roosevelta Banská Bystrica formou Design and Build, pri zachovaní štandardov a objemov poskytovanej zdravotnej starostlivosti počas realizácie projektu. FNsP F.D. Roosevelta Banská Bystrica bude nemocnicou s prepracovanou logistikou, s vysoko efektívnou prevádzkou a prepracovaným manažmentom pacienta. Predmetom zákazky bude vyhotovenie diela tak, ako bude definované v zmluve o dielo a v týchto súťažných podkladoch, najmä návrh a vypracovanie príslušnej dokumentácie, výkon inžinierskych činností a autorského dozoru, vykonanie stavebných prác, dodanie technologických zariadení a realizácia súvisiacich plnení.

Bližšia špecifikácia predmetu zákazky, vrátane opcie definovanej v podčlánku 13.9 Osobitných zmluvných podmienok (Zväzok 2 Obchodné podmienky týchto súťažných podkladov), je uvedená vo Zväzku 3 Požiadavky Objednávateľa týchto súťažných podkladov.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

bez VAT

Zielone zamówienie

Tak

Społecznie odpowiedzialne zamówienie

Tak

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
08.02.2024 12:00:00 (Online otwarcie ofert)
Planowane otwarcie ofert
08.02.2024 13:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta Banská Bystrica
Adres
Nám. L.Svobodu 1
Banská Bystrica
975 17, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Mgr. Peter Bartoš
peter.bartos@r-p.sk
+421 903561359

Dokumenty